Reshape Register | Edit Profile | Moderators | Log Out
Topics | Last Day | Last Week | Search

AutoDesSys Forums » form•Z Discussion » Archive 2012 » Archive July - Dec 2012 » Reshape « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Jaspi
Senior Member
Username: Jaspi

Post Number: 274
Registered: 04-2011
Posted on Friday, August 10, 2012 - 09:15 am:   Edit Post Print Post

could work the Reshape tool with the prepick method?
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

support@formZ.com
Moderator
Username: Tech

Post Number: 17197
Registered: 04-2001


Posted on Friday, August 10, 2012 - 10:22 am:   Edit Post Print Post

Jaspi,

EDIT -- Yes, you can Pre-Pick Faces and then Reshape them all at once...
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Jaspi
Senior Member
Username: Jaspi

Post Number: 275
Registered: 04-2011
Posted on Friday, August 10, 2012 - 10:40 am:   Edit Post Print Post

the move tool dont work in the same way
if you have inserted faces into other faces, and dont have the keep edges posibility
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Jaspi
Senior Member
Username: Jaspi

Post Number: 276
Registered: 04-2011
Posted on Friday, August 10, 2012 - 10:50 am:   Edit Post Print Post

now i have experimented if i use the Pick tool with Faces instead of Auto than the Prepick method work with Reshape too
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

support@formZ.com
Moderator
Username: Tech

Post Number: 17199
Registered: 04-2001


Posted on Friday, August 10, 2012 - 10:57 am:   Edit Post Print Post

Jaspi,

Yes, it is possible to Reshape multiple planar faces simultaneously. (Sorry, we edited our post above...)