missing font? Register | Edit Profile | Moderators | Log Out
Topics | Last Day | Last Week | Search

AutoDesSys Forums » form•Z Discussion » Archive 2012 » Archive July - Dec 2012 » missing font? « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

rob watson
Intermediate Member
Username: Fortyfiver

Post Number: 96
Registered: 09-2009
Posted on Thursday, August 16, 2012 - 08:11 am:   Edit Post Print Post

Started getting this error message yesterday.

Pops up every so often. No idea what font ???0 is, not used the text tool either.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

support@formZ.com
Moderator
Username: Tech

Post Number: 17233
Registered: 04-2001


Posted on Thursday, August 16, 2012 - 08:29 am:   Edit Post Print Post

Rob,

That's strange -- if you don't have any text in your file, then you certainly should not be getting that message. Can you send us the file that is giving this message for you?
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Gustavo M.
Member
Username: Mlgustavo

Post Number: 53
Registered: 12-2007


Posted on Sunday, August 19, 2012 - 05:11 pm:   Edit Post Print Post

Ive got the same thing when importing a file from cad. Z tries to change missing fonts to existing ones. But, when there is a lot of text inside the file, the program asks many many many times about it, while opening file. It should be an option like "yes to all". The workaround so far is not importing text.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

support@formZ.com
Moderator
Username: Tech

Post Number: 17267
Registered: 04-2001


Posted on Monday, August 20, 2012 - 09:01 am:   Edit Post Print Post

Gustavo,

Yes, you should get a single message. Perhaps in your case the missing fonts are included inside separate blocks that are "discovered" at different times -- thus resulting in the multiple messages? Regardless, you are correct that a single message would be preferable, so if you can send us the file that is giving you these multiple messages, we can make sure that this gets corrected.