exporting images with shadows Register | Edit Profile | Moderators | Log Out
Topics | Last Day | Last Week | Search

AutoDesSys Forums » form•Z Discussion » Archive 2012 » Archive July - Dec 2012 » exporting images with shadows « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

evan troxel
Senior Member
Username: Evant

Post Number: 409
Registered: 12-2006


Posted on Tuesday, September 18, 2012 - 01:12 pm:   Edit Post Print Post

In a recent file I've been working on, I have been exporting both 3d perspective views and orthographic top views (site plans) of a school campus. I'm using shaded full display type. I never get shadows. If I export the file to Bonzai and do it there, I get shadows. I've tried both JPEG and PNG and get no shadows.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

support@formZ.com
Moderator
Username: Tech

Post Number: 17620
Registered: 04-2001


Posted on Tuesday, September 18, 2012 - 01:49 pm:   Edit Post Print Post

Evan,

We have verified that this can happen with certain systems. For now, can you use a screen capture? Thanks for your report, we will get this corrected.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Paul Hunnicutt
Senior Member
Username: Asonearchitecture

Post Number: 321
Registered: 08-2011
Posted on Tuesday, September 18, 2012 - 03:30 pm:   Edit Post Print Post

funny, just had to export for a client today and had the same thing happen. Mac OS 10.6.8

screen captures work in the interim for me. thx.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

evan troxel
Senior Member
Username: Evant

Post Number: 410
Registered: 12-2006


Posted on Thursday, September 20, 2012 - 05:08 pm:   Edit Post Print Post

I need higher resolution so export to Bonzai it is for now.

Thanks!
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

support@formZ.com
Moderator
Username: Tech

Post Number: 19010
Registered: 04-2001


Posted on Tuesday, February 19, 2013 - 12:11 pm:   Edit Post Print Post

This issue has been corrected in formZ version 7.1. A pre-release version of 7.1.0 is now available.  

Please see  THIS THREAD for more details, and thanks again for your feedback.