load views Register | Edit Profile | Moderators | Log Out
Topics | Last Day | Last Week | Search

AutoDesSys Forums » form•Z Discussion » Archive 2012 » Archive July - Dec 2012 » load views « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Elliott Steinberg
New member
Username: Designberg

Post Number: 18
Registered: 11-2002
Posted on Monday, September 24, 2012 - 05:48 pm:   Edit Post Print Post

Hi All,

where's the "load views" option in the Views pallette of v7? I often use standard perspective views across multiple jobs. It would be a real shame not to have that.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

support@formZ.com
Moderator
Username: Tech

Post Number: 17717
Registered: 04-2001


Posted on Monday, September 24, 2012 - 06:00 pm:   Edit Post Print Post

Elliott,

In order to bring existing views into a new project, while the new project is open, go as if you are going to open a file with the views you want added. Check the Add to Project button, and then make sure only views is checked.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Rick Bernstein
Advanced Member
Username: Rickbernstein

Post Number: 106
Registered: 03-2003
Posted on Tuesday, September 25, 2012 - 09:57 am:   Edit Post Print Post

zWeb,

This has to be the most asked question on the forum. Maybe there's some logic to duplicating this functionality in an easier to find place.

Just a thought...
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

support@formZ.com
Moderator
Username: Tech

Post Number: 17721
Registered: 04-2001


Posted on Tuesday, September 25, 2012 - 10:05 am:   Edit Post Print Post

Rick,

Thanks for the suggestion, we will see if this can be added.