FZ7 make individual component - edit ... Register | Edit Profile | Moderators | Log Out
Topics | Last Day | Last Week | Search

AutoDesSys Forums » form•Z Discussion » Archive 2012 » Archive July - Dec 2012 » FZ7 make individual component - edit group - crash! « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

markus groeteke
Senior Member
Username: 3dworks

Post Number: 412
Registered: 11-2002


Posted on Tuesday, October 23, 2012 - 04:29 pm:   Edit Post Print Post

i had repeatable crashes when doing this work sequence:

pick component.
make it an individual component.
immediately after: edit component.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

support@formZ.com
Moderator
Username: Tech

Post Number: 18023
Registered: 04-2001


Posted on Tuesday, October 23, 2012 - 04:37 pm:   Edit Post Print Post

Markus,

This is working fine for us. If you make a cube, make it a component, move a copy, make it an Individual, and then Edit one of the two, does this crash?

If this is working, but some other steps, or some other geometry is not working, please give more details so we can investigate this further.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

markus groeteke
Senior Member
Username: 3dworks

Post Number: 414
Registered: 11-2002


Posted on Tuesday, October 23, 2012 - 07:06 pm:   Edit Post Print Post

i can repeat this here every time. when i'm saving the scene first, right after makeing it individual but before editing, it does NOT crash.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

markus groeteke
Senior Member
Username: 3dworks

Post Number: 417
Registered: 11-2002


Posted on Tuesday, October 23, 2012 - 07:12 pm:   Edit Post Print Post

ps: atm in heavy production, so not sure when i can submit it to tech support. but i will try later this week.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

robert smith
Senior Member
Username: Bob

Post Number: 934
Registered: 03-2002


Posted on Tuesday, October 23, 2012 - 08:50 pm:   Edit Post Print Post

Works fine for me. Did you try in a new file what Tech says?

If only in a different file post part of it?
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

support@formZ.com
Moderator
Username: Tech

Post Number: 18029
Registered: 04-2001


Posted on Wednesday, October 24, 2012 - 08:49 am:   Edit Post Print Post

Markus,

We have continued testing but this is still working properly for us. Please provide more details, and a file if necessary whenever you have time.

(Thanks in advance...)