Form Z 64 Bit Windows Register | Edit Profile | Moderators | Log Out
Topics | Last Day | Last Week | Search

AutoDesSys Forums » form•Z Discussion » Archive 2012 » Archive July - Dec 2012 » Form Z 64 Bit Windows « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Troy Bray
Junior Member
Username: Tbray

Post Number: 45
Registered: 04-2007
Posted on Thursday, November 08, 2012 - 12:16 am:   Edit Post Print Post

Hi Form Z

I installed 64 bit version on windows - just wondering why it says during start up that it's 32 bit while loading components for the program? Is this 64 Bit or have I done something wrong.

Regards Troy
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

support@formZ.com
Moderator
Username: Tech

Post Number: 18144
Registered: 04-2001


Posted on Thursday, November 08, 2012 - 09:22 am:   Edit Post Print Post

Troy,

Go to the Help menu and choose About form•Z and you will be able to see the version there.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

robert smith
Senior Member
Username: Bob

Post Number: 940
Registered: 03-2002


Posted on Thursday, November 08, 2012 - 02:56 pm:   Edit Post Print Post

If it is in Program Files -- it should be 64 bit (as confirmed by startup as Z says). If it is in Program Filesx86, it will be the 32 bit version, and you can also install the 64 bit version on the same machine if you want. (Just make sure to run the one you want.) The 64 bit version can access more RAM, and the 32 bit version can import / export DAE, SKP, PSD, and MOV files (that the 64 bit can't).