Bug in FormZ 7 Register | Edit Profile | Moderators | Log Out
Topics | Last Day | Last Week | Search

AutoDesSys Forums » form•Z Discussion » Archive 2012 » Archive July - Dec 2012 » Bug in FormZ 7 « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

YONG KAH CHOON
Junior Member
Username: Beyondyong

Post Number: 49
Registered: 10-2011
Posted on Friday, November 16, 2012 - 11:49 pm:   Edit Post Print Post

Each modeling a long time there will be this kind of situation.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

robert smith
Senior Member
Username: Bob

Post Number: 945
Registered: 03-2002


Posted on Saturday, November 17, 2012 - 08:12 am:   Edit Post Print Post

looks like you have a bug with your video driver.

Do a clean driver install (uninstall, reboot, and reinstallwith virus off...)
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

support@formZ.com
Moderator
Username: Tech

Post Number: 18247
Registered: 04-2001


Posted on Monday, November 19, 2012 - 08:39 am:   Edit Post Print Post

Yong,

You have been reporting a lot of video related issues recently, so making sure that you have a clean install of your video driver as Robert suggests is the first thing you should do...
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

YONG KAH CHOON
Member
Username: Beyondyong

Post Number: 51
Registered: 10-2011
Posted on Monday, November 19, 2012 - 09:07 pm:   Edit Post Print Post

In Adobe all software, in autocad, in Vectorworks, in formZ 6.7.3 are no problem, why only in formZ 7 got this problem? I'm sure that my video driver no problem, not just one computer, another computer also same. I try in ATI & Nvidia video card already, when run formz 7 both got this problem.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Jaakko
Member
Username: Jaakko

Post Number: 72
Registered: 04-2001


Posted on Tuesday, November 20, 2012 - 01:50 am:   Edit Post Print Post

Hi!

I also have been struggling with these UI problems since beta, different combuter then. Reinstalled the video drivers (virus scan disabled) but no help. The other softwares works fine just formZ crashes after working an hour or two. I have reported this the support. My quess is that it not just a video driver issue. Does anyone else have this? My video card is Nvidia GTX 550 Ti, Win 7 machine.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

emil lockertsen
New member
Username: Emil1973

Post Number: 24
Registered: 11-2011
Posted on Tuesday, November 20, 2012 - 07:18 am:   Edit Post Print Post

same thing happens here,
although it doesn't bother me much, its like the GPS telling me its time for coffee
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Dan Shear
Senior Member
Username: Redrngr

Post Number: 743
Registered: 04-2001


Posted on Tuesday, November 20, 2012 - 08:27 am:   Edit Post Print Post

"its like the GPS telling me its time for coffee"

Emil, you post is funny indeed!

Dan S.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

ron heikes
New member
Username: Ronh

Post Number: 2
Registered: 11-2012
Posted on Wednesday, December 05, 2012 - 03:16 am:   Edit Post Print Post

Know this is a very late post but have experienced same video issues and even after removing Nvidia Quadro 2000 drivers, reinstalling I periodically still have palette icons disappearing or even the modeling tools going whacko. I save, close down and reopen and the ship seems to right itself. Agree that it seems to happen after an hour or so of working.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

support@formZ.com
Moderator
Username: Tech

Post Number: 18403
Registered: 04-2001


Posted on Wednesday, December 05, 2012 - 08:34 am:   Edit Post Print Post

Gentlemen,

If you have any further information of what you are doing in that "hour or so" of modeling that is causing the issue for you, please let us know so we can investigate this further...