Problems with textures Register | Edit Profile | Moderators | Log Out
Topics | Last Day | Last Week | Search

AutoDesSys Forums » form•Z Discussion » Archive 2012 » Archive July - Dec 2012 » Problems with textures « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Walter Grössl
Senior Member
Username: Walter_groessl

Post Number: 413
Registered: 10-2007


Posted on Thursday, November 29, 2012 - 11:24 am:   Edit Post Print Post

since 2 weeks i often get a message that formz cannot read my textures which worked always correct.

i get the message:

ID = 6:-1:32:1006(tiff bilddatei-translator(1))

there are also some problems with .jpg

any ideas?
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

support@formZ.com
Moderator
Username: Tech

Post Number: 18347
Registered: 04-2001


Posted on Thursday, November 29, 2012 - 11:56 am:   Edit Post Print Post

Walter,

If you are having problems with all files of a certain type, you make sure that these file translators have not been disabled, and if that is not it, you should try reinstalling formZ.

If you can read some tifs and jpgs but not others, please send the problem file to us so we can check it here.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Walter Grössl
Senior Member
Username: Walter_groessl

Post Number: 414
Registered: 10-2007


Posted on Friday, November 30, 2012 - 11:53 am:   Edit Post Print Post

i reinstalled formz and for now it works.