no guides after underlay file added Register | Edit Profile | Moderators | Log Out
Topics | Last Day | Last Week | Search

AutoDesSys Forums » form•Z Discussion » Archive 2012 » Archive July - Dec 2012 » no guides after underlay file added « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

K.S.
Senior Member
Username: Kim

Post Number: 383
Registered: 02-2002
Posted on Sunday, December 09, 2012 - 10:33 am:   Edit Post Print Post

Added an underlay file and did some extensive scaling to get it correct. Then went to set up some guides but no guides can be set up.

Thanks
Kim
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

robert smith
Senior Member
Username: Bob

Post Number: 960
Registered: 03-2002


Posted on Sunday, December 09, 2012 - 08:44 pm:   Edit Post Print Post

Enable guide snap at the bottom?
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

support@formZ.com
Moderator
Username: Tech

Post Number: 18442
Registered: 04-2001


Posted on Monday, December 10, 2012 - 08:27 am:   Edit Post Print Post

Kim,

Did Enabling the Guide Snap as Robert suggested do what you want?
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

K.S.
Senior Member
Username: Kim

Post Number: 384
Registered: 02-2002
Posted on Monday, December 10, 2012 - 08:57 am:   Edit Post Print Post

Hi Ztech and Bob:

Not in the original file. Created new file and copied data over. It is now working. Not sure what got corrupted?

Thanks
Kim
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

support@formZ.com
Moderator
Username: Tech

Post Number: 18450
Registered: 04-2001


Posted on Monday, December 10, 2012 - 09:01 am:   Edit Post Print Post

Kim,

Please send a portion of the file where this is not working to us so we can take a look. (Thanks in advance...)